Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Farvehandler søges til XL-BYG Måløv

  • Fuldtid
  • Måløv

Hvis du er rådgiveren, der vægter faglighed, gode relationer og kundekontakt højt, så har vi stillingen til dig! Vi søger en ny kollega til vores farveafdeling, hvor vi rådgiver private kunder inden for maling, lim, træbeskyttelse og flere andre spændende varekategorier, der knytter sig til disse produktområder. Har du evner og lysten til at løfte vores rådgivning og kundeoplevelse til nye højder, så læs endeligt videre.

Vi forventer, at du har en baggrund inden for vores branche og kommer med bred erfaring inden for de nævnte produktgrupper. Du skal trives i et uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje og kunden i centrum. Det er vigtigt, at du trives i et tæt samarbejde med dine kollegaer samt at du er udadvendt og opsøgende i dialogen med kunderne.

Dine vigtigste opgaver hos os bliver:

  • Salg og rådgivning af vores kunder, fortrinsvist indenfor maling, lim og træbeskyttelse
  • Disponering og eksponering af varer til afdelingerne
  • Planlægning af de forskellige sæsoner

Derudover får du et tæt samarbejde med dine kollegaer om at holde forretningen salgsklar og indbydende, så kunderne altid får en god oplevelse hos os. Det er derfor også vigtigt, at du kan bidrage kreativt til en god indkøbsoplevelse samt at du har en god fysik.

Du kan have forskellige indgangsvinkler til at søge stillingen, men vi forestiller os, at du enten er uddannet farvehandler eller har en bred erfaring inden for den produktgruppe igennem en årrække.

Din profil:

Som person er du udadvendt, imødekommende og serviceminded. Du motiveres af at opbygge og vedligeholde en tilfreds kundekreds og du trives med afvekslende opgaver i et til tider hektisk miljø, hvor samarbejdet mellem kollegaerne er i højsædet.

 

Vi tilbyder: 

  • Du bliver en del af et stærkt og velfungerende team med mange års erfaring
  • En alsidig hverdag med stor frihed under ansvar og mulighed for at påvirke både forretningens udvikling og dine egne opgaver
  • Mulighed for at deltage i relevant videreuddannelse og produktkurser, så din faglighed og kompetencer løbende udvikles
  • Løn- og ansættelsesvilkår, der afspejler dine kvalifikationer og erfaring
  • Personalekøbsordning samt sundhedsforsikring

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og du skal påregne weekendarbejde, hvor du kompenseres med ugentlig fridag.

Vi ser meget frem til at høre fra dig, og hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Honoré på mailen: PEHO@J-A.dk eller telefon: 8816 2824

Ansøgning:

Hvis jobbet lyder som noget for dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV og du søger stillingen via knappen øverst til højre. Vi sigter efter snarlig tiltrædelse, men venter gerne på den rette person. Bemærk, at vi løbende indkalder til samtaler, og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat.

Ansøg her.

Scroll to Top