Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

Kom med til netværksmøde og spændende fabriksbesøg hos Troldtekt!

Hvornår

24 maj, 2023    
09:30

Med FUT Erhvervsnetværk vil vi skabe dialog, etablere kontakter og venskaber, dele og tilegne viden, diskutere aktuelle problemstillinger. Kort sagt, ønsker vi at skabe et stærkt brancherelateret netværk på kryds og tværs af leverandørerne og tømmerhandlerne i byggebranchen.

HUSK – alle trælast -og butiksfolk er velkommen i erhvervsnetværket, også selvom du ikke er medlem af FUT.

 

Hvor og hvornår:

Næste netværksmøde afholdes onsdag d. 24. maj kl. 09.30–11.30 (Netværksmøde) og 12.00–14.00 (Fabriksbesøg) hos Troldtekt A/S, Østergade 37-41, Troldhede, 6920 Videbæk.

Troldtekt en verdensomspændende virksomhed med en af verdens største produktioner af træbeton. Produktionen er topmoderne og helt i front med teknologien, dvs. produktionen er stort set uberørt af menneskehånd. Se selv hvordan det foregår, når der er fabriksbesøg efter netværksmødet.

På sidste netværksmøde hos RIAS A/S holdt Bæredygtighedschef Hannah M. Brejnholt fra XL-BYG et indlæg om ‘hvorfor‘ bæredygtighed så vigtigt. Denne gang beskæftiger vi os så med ‘hvordan‘, vi så gør det i praksis.

Dagens foredragsholdere, Michael Stisen og Torben Rønnov Jensen fra Marius Pedersen A/S vil holde indlægget: ‘Hold nu op med at kalde det affald – det blir´ hvad vi tænker’. Hvordan får vi vendt vores mindset, så vi ikke tænker affald, men ressourcer?

Bagefter kommer der et indlæg fra Christian Lundsgaard fra Troldtekt, hvor han vil komme ind på nogenlunde de samme emner – bare set fra en producents side.

 

Tilmeld dig Netværksmødet og/eller fabriksbesøget

Kontakt Per Rasmussen, pra@fut.dk eller mobil: 20257709

Scroll to Top