Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk

Indlæg

FUT’s Erhvervsnetværk besøger DLH

FUT's Erhvervsnetværk besøger DLH

Hvornår

21 september, 2023    
09:00 - 11:30

Hvor

DLH A/S
Orionsvej 5, Horsens, 8700

Kom med til inspirerende netværksmøde d. 21. september hos DLH A/S i Horsens!

Med FUT Erhvervsnetværk vil vi skabe dialog, etablere kontakter og venskaber, dele og tilegne viden, diskutere aktuelle problemstillinger. Kort sagt, ønsker vi at skabe et stærkt brancherelateret netværk på kryds og tværs af leverandørerne og tømmerhandlerne i byggebranchen.

HUSK – alle trælast -og butiksfolk er velkommen i erhvervsnetværket, også selvom du ikke er medlem af FUT.

 

Dagens tema:

Den elektroniske dokumentations-motorvej gennem byggebranchen – kommer den?

”I en verden hvor ALT skal dokumenteres, og hvor disse krav kun bliver skærpet, må vi tage de elektroniske muligheder til hjælp.

Det fyger rundt med ”hypet” forkortelser som f.eks.: ”EPD, LCA, PEFC, FSC, CE, DNGB og meget andet”

På netværksmødet vil vi prøve at give et overblik over hvor langt branchen er kommet med, at skabe en elektronisk motorvej for disse vigtige dokumenter, således den lille håndværker også kan gennemskue de lovpligtige dokumentationskrav.”

 

DLH A/S:

Denne gang er det DLH, der lægger hus til næste erhvervsnetværksmøde.

DLH er en af de største og mest erfarne leverandører af pladeprodukter i Norden. De markedsfører og distribuerer træbaserede pladeprodukter, interiørprodukter og komposit til tømmerhandler og den træforbrugende industri landet over.

DLH vil ikke blot levere varen, men vil også levere tryghed i form af en CSR-strategi som bygger på tre grundpiller: miljøpolitik, politik for sociale- og menneskerettigheder og politik for virksomhedsetik.

 

Dagens program:

Kl. 09.00:             Velkomst ved FUT, Per Rasmussen og Michael Jacobsen, Segmentchef hos DLH A/S

Kl. 09.15:              1. indlæg af Jakob Rygg Klaumann, Direktør i Dansk Træforening

Kl. 09.45:             2. indlæg af Asser Tønnesen-Højbjerg, Chefkonsulent hos Danske Byggecentre

Kl. 10.15:              3. indlæg af Thomas Kildeby Pedersen, Bygningskonstruktør/ DGNB Konsulent/ Miljøansvarlig hos ABC & Concept Living

Kl. 10.30:              Networking og lidt lækkert til ganen – sandwich, drikkelse mm.

Kl. 11.00:              Rundvisning hos DLH

Kl. 11.30:               Tak for i dag – netværksmødet afsluttes

 

Dagens indlæg:

På et tidligere netværksmøde holdt Bæredygtighedschef Hannah M. Brejnholt fra XL-Byg et indlæg om ‘hvorfor‘ bæredygtighed er så vigtigt. Sidste gang hjalp Marius Pedersen A/S os med at forstå ‘hvordan‘, vi så kan gøre det i praksis. Denne gang er turen kommet til at blive klogere på alt ’Fra EPD til LCA-regnskab’

Dagens første indlæg af Jakob Rygg Klaumann, Direktør i Dansk Træforening vil tage udgangspunkt i DLH, en virksomhed i træets værdikæde. Jacob vil fortælle om de voksende krav til dokumentation på træområdet som DLH håndterer og arbejder med. Det er krav som følger af både lovgivning og frivillige mærkningsordninger. Dokumentationen skal ledsage varerne videre igennem værdikæden og skal kunne håndteres af det/de næste led.

På det andet indlæg af Asser Tønnesen-Højbjerg, Chefkonsulent hos Danske Byggecentre vil han komme ind på brancheforeningens arbejde med bæredygtighed og dokumentation. Indlægget vil bl.a. fokusere på tiltaget “Vælg Bæredygtigt” samt arbejdet med at indsamle dokumentation og hvordan dette vil ændre måden, man tilgår dokumentation – herunder EPD’er.

Og til slut kommer der et kort indlæg af Thomas Kildeby Pedersen, Bygningskonstruktør/ DGNB Konsulent/ Miljøansvarlig hos ABC & Concept Living. Thomas vil komme ind på de udfordringer han ser i de nye krav til LCA som udbyder samt hvordan det bliver ordentligt implementeret i branchen.

Undervejs vil der som altid være tid til spørgsmål og dialog om det højaktuelle tema.

 

Vi glæder os til at se dig/jer!

 

Vil du med?

Kontakt Per Rasmussen, pra@fut.dk eller mobil: 20257709

 

Hvad er FUT Erhvervsnetværk?

Mange leverandører og tømmerhandlere har givet udtryk for at vores byggebranche mangler et erhvervsnetværk. Vi tilbyder derfor 4 – 6 netværksmøder om året der afholdes hos leverandører og andre institutioner i branchen.

Der vil være en fast agenda med relevante eksterne indlæg, cases, drøftelser af problemstillinger, nyheder, sociale arrangementer, virksomhedspræsentationer og der er naturligvis taletid til alle. Du kan på netværksmøderne møde ligesindede, skab relationer og få ny viden.

Nye relationer og styrket samarbejde – og du er inviteret!

Scroll to Top